siema łobuzy :-) połowa tygodnia za nami :-) milo będzie wasze mordki w piątek pooglądać :szeroki_usmiech
MaxiDot - zmiana koloru wyświetlania
Zwiń
X
-
MaxiDot - zmiana koloru wyświetlania
Witam,
Zauważyłem wczoraj w trakcie zmiany opcji na MaxiDot'ie (przełącznikiem na kierownicy), że w trakcie przełączania wskazania były wyświetlane w kolorze żółtym (lub pomarańczowym - nie zapamiętałem dokładnie) - normalnie wszystko jest białe, tylko ramka wokół zielona. Nie widziałem żadnej wzmianki o tym w instrukcji - i zastanawiam się czy to jest jakaś opcja, czy też wskazanie czegoś
Ktoś może pomóc?
Pozdr
sosnekBlue Race, 1.8 tsi, DSG (+łopatki), elegance, amazing, columbus, chrom, inne
-
-
Na żółto wyświetlane są u mnie różne ostrzeżenia..Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
No tak, tyle że teraz to były normalne informacje komputera, które się świeciły na żółto - takie jak prędkość, spalanie, zasięg etc. Wszystkie informacje pod "Dane", i to tylko w trakcie przełączania - kiedy widać inne okienka w tleBlue Race, 1.8 tsi, DSG (+łopatki), elegance, amazing, columbus, chrom, inne
Komentarz
-
Komentarz